Kära kund!

Pga rådande omständigheter så utförs just nu inga behandlingar på Hudstudio C, men eftersom restriktionerna till viss del har ändrats samt att jag införskaffat skyddsutrustning (visir och munskydd av den näst högsta säkerhetsklassen FFP3), kommer jag att öppna upp igen 24 augusti, men med öppettider som är anpassade efter rådande omständigheter.

Detta är ett sätt som jag känner kan ge både dig som kund och mig ett så säkert skydd som möjligt. Du kommer att få tvätta händerna när du kommer och handsprit finns tillgänglig. Precis som vanligt arbetar jag med höga krav på hygien och samtliga ytor och redskap rengörs enligt branschrekommendationer mellan varje kund.

Hoppas du känner dig trygg med detta! Jag längtar efter att få göra behandlingar igen!  

Om du har några som helst symtom, avbokar du din tid direkt, samma dag om det behövs. Självklart inga avbokningskostnader! 

Tack för din förståelse och tack för ditt bidrag till minskad smittspridning!


Öppettider:

Behandlingar:  

OBS! Bokningsbara tider finns från 24 augusti!

Boka din behandlingstid här!

måndagar: kl 09-16

tisdagar: kl 09-16

onsdagar: kl 09-16

torsdagar: kl 09-16

fredagar: just nu endast butiksöppet

lördagar: just nu endast butiksöppet

Vid dessa tider ägnar jag mig 100% åt dig i behandlingen. Behandlingen inleds alltid med en konsultation så du känner att du får ut så mycket som möjligt av din stund hos mig. Självklart ingår alltid rekommendationer med hur du ska fortsätta vårda din hud efter behandlingen - dels hur du ska göra hemma och dels om du behöver följa upp med fler behandlingar. OBS! Om du inte hittar en tid som fungerar, kan du alltid skicka ett meddelande och se om jag har andra tider än de som syns på bokningssidan.


Butik och Rådgivning:

Boka din shoppingtid här!

Fredagar: kl 16-18

Lördagar: kl 09-11

Vid dessa tider kan du i lugn och ro komma och få rådgivning eller handla Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter och hudvårdande Make-Up samt Presentkort.

Du kan såklart komma andra tider också, men då helst efter överenskommelse eller om du bokat in dig på Konsultation/Shopping 15 min. Detta för att jag ska kunna ägna mig helt åt dig när du handlar.

Om du vet vad du vill ha för produkter, gör vi i ordning din beställning, så kan du plocka upp dem när du vill eller om du bor i närområdet, så får du dem levererade till dörren eller din brevlåda. Beställ här i Webshopen eller skicka SMS eller skicka E-post. Leverans sker samma dag om beställningen görs före kl 12, annars dagen efter. Om jag inte har din produkt i lager kan det dröja ett par dagar, men då får du information om det.

Tack för din förståelse!

Obs! Avvikelser kan förekomma.

Övriga tider enligt överrenskommelse.

Hitta hit:

Buss linje 4 stannar ca 100 m från Hudstudio C.

Hitta din resa här: https://www.skanetrafiken.se/sok-resa/

(0)