Välkommen till Hudstudio C!

Hos oss utförs professionell och omsorgsfull hudvård för ditt välbefinnande.

Hudstudio C (tidigare Österlens Hudvårdsstudio) har funnits sen 2005 och har högt ställda kvalitetskrav på de behandlingar som utförs.

Vi vill ge Dig en unik och personlig hudbehandling i en avkopplande atmosfär.

Varmt välkommen!

Cecilia Frisborn

Auktoriserad Hudterapeut med Gesällbrev, och Spaterapeut


Kära kund!

Pga rådande omständigheter så utförs just nu inga behandlingar på Hudstudio C, men försäljning av produkter finns fortfarande - via besök i butiken eller via webshopen (sms och mejl funkar såklart också :-) ) och leverans via hemköring till din brevlåda eller via posten. Fri frakt!

Butiken är numera anpassad efter FHM rekommendationer gällande Corona. Handsprit finns, likaså engångshandskar och munskydd. Naturligtivs håller vi avståndet och produkterna plockas enbart av mig för att minska smittspridning till andra kunder. Samtliga ytor som vi kommer i kontakt med torkas av efter varje kund.

Tack för din förståelse och tack för ditt bidrag till minskad smittspridning!

Normalt finns jag på plats (mån-tor 08:30-15), men för att garantera att du är ensam i butiken eller att jag inte är iväg ett ärende, så kan du boka en tid för "privat" shopping här, skicka sms/mejla, eller komma när vi har öppet i butiken fredagar kl 16-18 och lördagar kl 09-11 (OBS! butiksstängt 13/6, 20/6, 27/6).

Varmt välkommen!


Cecilia Frisborn
Just nu 20% på Handtvål. Fri hemleverans!
Maria Åkerberg logo Hudstudio C är återförsäljare av Maria Åkerbergs produkter

Prenumerera på Hudstudio C nyhetsbrev eller skicka ett meddelande:

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
(0)